Myzeal IT Solutions primeste certificarea ISO 9001:2008 pentru sistemul de management al calitatii

Noida, Uttar Pradesh, India. 24 octombrie 2011. Myzeal IT Solutions, o companie extrateritoriala care dezvolta aplicatii software, web si mobile, cu sediul in Noida, India, a primit recent certificarea ISO 9001 : 2008 pentru sistemul sau de management al calitatii, in urma implementarii celor mai bune practici de management al calitatii in diversele procese din intreaga organizatie. Compania considera ca obtinerea unei certificari recunoscute la nivel mondial reprezinta o realizare importanta, datorita careia va avea mai mult succes in accesarea unor noi piete internationale.

Cu ocazia primirii renumitei certificari, directorul de afaceri al companiei, dl Anshul Bagai, a declarat: “Suntem foarte incantati ca am primit certificarea ISO 9001:2008. Ea demonstreaza viziunea sustenabila a companiei si angajamentul de a adera la cele mai bune principii ale managementului calitatii in toate procesele noastre.

Aceasta reusita va fi un factor de motivatie imens pentru noi si va juca rolul unei forte de indrumare a companiei in directia atingerii obiectivelor organizatiei, pastrand standardele calitatii la un nivel ridicat.”

Compania recunoaste “asigurarea calitatii” drept un factor primordial in servirea clientilor; aplicand un sistem eficient de management al calitatii, o organizatie isi poate imbunatati mult mai usor eficienta operatiilor. Nescapand din vedere semnificatia calitatii, Myzeal IT Solutions a aderat la cele mai bune practici ale managementului calitatii. De la implementarea sa in toate procesele si toate departamentele, compania a demonstrat imbunatatiri semnificative ale eficientei operatiilor.

Multumita certificarii ISO, compania isi doreste sa isi serveasca clientii cu si mai mult entuziasm, mai multa pasiune si printr-o abordare progresiva. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.myzealit.com.