Nextremity Solutions obtine certificarea ISO 13485 si Marca CE pentru sistemul sau de corectare Nextra(TM)

Colts Neck, New Jersey. 29 noiembrie 2011. Nextremity Solutions, LLC a anuntat ca a primit certificare ISO 13485 pentru sistemul sau de management al calitatii si Marca CE pentru sistemul sau de corectare a degetelor deformate “in ciocan”, NEXTRA™ Hammertoe Correction System.

Sistemul NEXTRA este o componenta importanta in portofoliul companiei si a fost prezentat in premiera la Congresul American de Ortopedie, care a avut loc intre 13 si 15 iulie in Keystone, Colorado. Lansarea mondiala a produsului va avea loc la inceputul anului viitor.

Arthur Alfaro, presedintele companie, a comentat: “Suntem foarte mandri ca am obtinut certificarea ISO intr-un stadiu atat de timpuriu al dezvoltarii companiei si ca suntem in conformitate cu un standard international al calitatii pentru dispozitivele medicale. In plus, Marca CE primita pentru sistemul de corectare NEXTRA ne permite sa initiem acum lansarea comerciala la nivel mondial a setului de proceduri chirurgicale destinat tratarii unei malformatii a piciorului care afecteaza de la 10 la 20 de procente ale populatiei.”

“Compania isi poate mobiliza acum resursele pentru a instrui chirurgi ortopezi, podiatrici si traumatologi in ceea ce noi credem ca va deveni un produs care va schimba toate perspectivele. NEXTRA este primul nostru produs dintr-o serie de solutii chirurgicale foarte diferentiate, destinate unuia dintre sectoarele cele mai in crestere din industria echipamentului medical,” a mai spus Alfaro.

Nextremity Solutions este o companie medicala privata care ofera o abordare inedita asupra corectarii chirurgicale a malformatiilor, degenerarii si traumatismelor oaselor mici, companie infiintata de chirurgi care se dedica dezvoltarii implanturilor medicale care ofera pacientilor rezultate repetabile superioare.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul Nextremity Solutions: www.nextremitysolutions.com.