Recent, Organizatia Internationala pentru Standardizare impreuna cu IEC si ITU, au publicat, su egida Asociatiei Mondiale a Standardelor – WSC – un nou buletin electronic informativ care furnizeaza exemple concrete ale modului in care standardele afecteaza mediul de afaceri.

In plus, buletinul include articole pe urmatoarele subiecte:

Acum puteti calcula costurile si beneficile activitatii de standardizare
Standardele au un impact direct fundamental asupra afacerii d-voastra, pe care il puteti cuantifica.
Costul de standardizare este relativ usor de calculat, dar calcularea beneficiilor sale a fost mult mai complicata….pana acum.
Aflati cum poate evalua si comunica compania dumneavoastra beneficiile economice ale standardelor internationale alaturi de determinarea zonelor care sunt susceptibile a conduce la cea mai mare marja de profit …

Manageri de top impartasesc sfaturi privind standardizarea
Un studiu canadian analizeaza atat impactul standardelor privind cresterea economica globala cat si perspectivele oferite de directorii executivi din sectorul public si privat cu privire la participarea la procesul de standardizare.

Beneficiile standardelor in cadrul discursurilor managerilor de top
Comandati sau descarcati gratuit pachetul informativ care rezuma toate beneficiile aduse de utilizarea standardelor internationale si de participarea la dezvoltarea lor.

Noi dovezi leaga direct schimbarile tehnologice si cresterea economica si a productivitatii de procesul de standardizare
O serie de studii recente efectuate in Australia, Canada, Franta, Germania si Marea Britanie indica o relatie directa intre utilizarea standardelor si cresterea economica si a productivitatii muncii alaturi de dezvoltarea capacitatii de export.

Buletinul de stiri al WSC va fi publicat de trei ori pe an.
Informatii suplimentare privind WSC si activitatile sale pot fi aflate prin accesarea site-ului web WSC: www.worldstandardscooperation.org