24 ianuarie 2012. Dupa mai bine de un an de planificari si de eforturi depuse intr-un proces intens, compania NOVA Marketing Services a fost rasplatita prin certificare ISO 9001 : 2008. Prin aceasta certificare se atesta ca NOVA si-a elaborat si aplica un sistem riguros de management al calitatii (SMC) in ceea ce priveste gestionarea, indeplinirea comenzilor, impachetarea si expedierea programelor si produselor catre clienti.

“Cand am inceput acest proces in ianuarie 2011, obiectivul nostru era sa implementam un SMC (implementare iso 9001) care sa se concentreze asupra satisfactiei clientilor, dezvoltarii angajatilor si imbunatatirii continue a proceselor,” a declarat Kathy Abbett, presedintele NOVA.

“Clientii se asteapta sa primeasca mai mult pentru mai putini bani in aceasta economie dificila din ziua de azi, deci afacerile trebuie sa evolueze continuu si sa se alinieze asteptarilor clientilor. Aceasta certificare ISO 9001 ne ofera instrumentele necesare documentarii si auditarii proceselor noastre. Si mai important, ea ne provoaca sa identificam metode de a functiona mai eficient si mai eficace, ceea ce are un impact asupra clientilor nostri.”

Organizatia Internationala pentru Standardizare (www.ISO.org) a fost infiintata in 1947. Ea foloseste un sistem de comitete tehnice, de subcomitete si de grupuri de lucru pentru a dezvolta standarde internationale. ISO 9001:2008 este un standard mondial pentru managementul calitatii, folosit pentru a actualiza sistemul de management al calitatii al unei organizatii, indiferent de marimea companiei respective. Organizatiile certificate ISO trebuie sa respecte un grup de cerinte generale, privind managementul si resursele. Certificarea ISO obtinuta de NOVA este valabila timp de trei ani, urmand sa fie reinnoita in decembrie 2014.

“Certificarea ISO 9001:2008 reprezinta garantia pe care o oferim clientilor nostri ca ne dedicam calitatii,” a recapitulat Abbett. “Ea ne deschide calea de acces pe noi piete si ne extinde serviciile ca rezultat al disciplinei intiparite prin implementarea ISO. Certificarea ISO le trimite, de asemenea, un mesaj posibililor clienti ca suntem foarte fermi in privinta calitatii si ca ne dedicam furnizarii celor mai bune servicii posibile in domeniul nostru.”

NOVA Marketing Services are sediul in Maryland Heights, Missouri, o suburbie a orasului St.Louis, si urmeaza sa isi sarbatoreasca a 20-a aniversare in 2012. Pentru mai multe informatii despre companie, vizitati www.novamktg.com.