8 februarie 2012. Sediul central al companiei britanice Oxford Instruments Plasma Technology a primit de curand acreditarea standardului international de management al mediului ISO 14001.

“Aceasta acreditare primita de la organismul nostru de certificare ISO 14001, Det Norske Veritas (DNV), inseamna ca ne-am atins un important obiectiv de afaceri,” a comentat Dan Ayres, directorul general Oxford Instruments Plasma Technology. “Certificarea pentru managementul mediului ne pune la dispozitie o platforma pentru imbunatatirea managementului mediului. Aceasta certificare ISO 14001 le demonstreaza clientilor si investitorilor nostri ca ne dedicam atingerii celor mai inalte standarde din domeniul mediului si ne ajuta in sprijinirea cresterii noastre continue.”

Ayres a continuat: “Pe langa cerintele oficiale ale certificarii iso14001, noi am aplicat si un program extins de crestere a sensibilizarii pentru a-i incuraja pe angajatii nostri sa participe, si am luat si masuri ca impartirea masinii, reciclarea deseurilor si rationalizarea utilizarii celorlalte resurse. Incurajam activ pe toti cei implicati in afacerea noastra sa participe si sa ne imbunatatim impreuna performanta.”

Acreditarea Oxford Instruments Plasma Technology recunoaste determinarea companiei de a-si gestiona impactul afacerii asupra mediului inconjurator prin masuri tangibile si prin angajamentul de a depasi asteptarile clientilor si ale comunitatii in general.

Parte a Grupului Oxford Instruments, compania se dedica cauzelor ecologice, incercand sa contribuie la crearea unei lumi sustenabile prin reducerea amprentei de carbon si prin alte masuri de protectie a mediului. Pentru mai multe informatii, vizitati www.oxford-instruments.com