Managerii si angajatii au urmat programe interne de sensibilizare si de formare

5 august 2011. Birourile Panal Freighters Limited sunt extrem de incantate multumita vestilor bune: angajatii au primit certificare ISO 9001 : 2008.

Senzatia este una de implinire si ea este resimtita de manageri si de angajati, deoarece toti au urmat programe interne de sensibilizare si de formare care au fost necesare obtinerii acestei certificari.

Pentru a deveni o firma in conformitate cu ISO 9001:2008, Panal Freighters Limited a trecut printr-un proces intens de evaluare, care a inclus dezvoltarea sistemului de management al calitatii, o analiza a documentatiei sistemului de management, evaluari initiale premergatoare auditului si aprobarea activitatilor neconforme, toate conlucrand spre identificarea masurilor corective impuse de standardul managementului calitatii.

Presedintele consiliului Panal Freighters Limited, dl Ahmed M. Shimbwa a recunoscut eforturile angajatilor, care au muncit din greu si au contribuit la transformarea acestui parcurs intr-un veritabil succes.

El a mai adus multumiri si contributiilor pozitive aduse de auditorul sef, dl Kuldip Degon, care a condus echipa prin programele de formare cerute si a monitorizat implementarea proceselor pana la confirmarea certificarii.

“Odata cu aceasta certificare iso, clientii si partenerii nostri de afaceri pot avea incredere ca Panal Freighters Limited se dedica mentinerii celei mai inalte eficiente si capacitati de reactie in atingerea scopului nostru suprem – satisfactia garantata a clientilor.”

“Credem cu tarie ca decizia noastra de a deveni certificati ISO 9001:2008 este una proactiva prin faptul ca nu numai anticipeaza cerintele clientilor nostri, ci demonstreaza, de asemenea, angajamentul fata de furnizarea de servicii de calitate tuturor clientilor nostri,” a concluzionat dl Shimbwa.

Vizitati site-ul www.panalfreighters.com pentru mai multe informatii despre activitatea companiei.