Frederick, Maryland. 8 octombrie 2012. Patriot Technologies, unul dintre liderii mondiali in proiectarea, integrarea si realizarea de solutii si servicii destinate dispozitivelor personalizate hardware si software, a anuntat obtinerea certificarii ISO 9001. Decizia de a obtine conformitatea cu standardul ISO 9001:2008 le-a dat angajatilor o ocazie de a-si analiza procesele si de a face imbunatatiri aplicand o abordare multifunctionala in cele 14 luni de implementare a standardului (nr. implementare iso 9001) in beneficiul clientilor.

“Certificarea ISO 9001:2008 pentru managementul calitatii scoate in evidenta angajamentul continuu al companiei fata de clientii sai. Patriot are sanse foarte mari de crestere in urmatorii ani prin parteneriatele sale solide cu baza sa actuala de clienti si prin diversificarea gamei sale de produse. Certificarea sistemului calitatii conform ISO 9001 este o marturie a valorii pe care o aducem in relatiile cu clientii nostri,” a declarat Steve Keefe, presedintele si fondatorul Patriot Technologies.

“Unul dintre aspectele primordiale pe care le-am luat in considerare in proiectarea sistemului nostru a fost pastrarea abilitatii de a raspunde rapid la toate solicitarile si cererile clientilor nostri.

Aceasta certificare acopera toate operatiunile noastre – vanzari, serviciul clienti, proiectare, programare, achizitii, productie si distributie. Stradania de a indeplini cerintele standardului ISO 9001 ne-a ajutat sa ne imbunatatim modul in care ne desfasuram activitatea in toate domeniile, ceea ce a avut ca rezultat un nivel ridicat al calitatii pe care clientii nostri il vor observa in toate procesele noastre de afaceri. Dedicarea angajatilor noasti fata de produsele si serviciile de calitate este cu adevarat incredibila si o apreciem foarte mult,” a adaugat dl Keefe.

Patriot Technologies este o companie care face legatura necesara intre cerintele privind securitatea IT si implementarea lor practica. Organizatiile guvernamentale si comerciale se bazeaza pe solutiile Patriot (tehnologii de securitate, servicii profesionale si solutii personalizate de logistica si fabricare de echipamente) pentru a garanta confidentialitatea, integritatea si disponibilitatea bunurilor lor si pentru a-si satisface cerintele operationale. Pentru mai multe informatii, vizitati www.patriot-tech.com.