23 iunie 2011, Qatar. Petroserv Controls & Communications WLL, o companie a grupului Alfia Holdings, a primit certificarea standardului ISO 9001:2008 din partea VQMI, o sucursala a Velosi Certification Bureau Ltd din Marea Britanie.

Petroserv Controls & Communications, infiintata in 1990, este un contractor EPIC (acronim pentru engineering, procurement, installation, commissioning – inginerie, achizitii, instalare, dare in exploatare) si o companie de comert care ofera solutii ingineresti in domeniile electric, aparaturii, foc si gaze, si monitorizarea starii.

Certificatul ISO 9001 a fost inmanat directorului general al companiei, V S Narayanan, de managerul national Terrence Armes si de seful sistemelor de management Nabil de la Velosi Certification LLC Qatar.

Directorul general al companiei, Anand V, a felicitat toti angajatii Petroserv Controls & Communications pentru aceasta realizare si si-a repetat angajamentul – din partea intregului personalul – de a adera la standardele calitatii.

El a multumit, de asemenea, managerilor organismului de certificare Velosi din Qatar pentru sprijinul lor oferit in vederea obtinerii certificarii.

sursa: www.gulf-times.com