12 septembrie 2011. PolyLinks, Inc., lider in serviciile de realizare a produselor pentru biotehnologie si stiinta vietii, a anuntat recent ca a fost recomandat pentru a primi certificatul de recunoastere pentru aplicarea unui sistem de management al calitatii care este in conformitate cu cerintele standardului ISO 9001:2008.

“Aceasta certificare iso 9001 este o adevarata realizare pentru compania noastra,” a spus fondatorul si presedinte PolyLinks, Joe Malasky. “Ea reprezinta anii de munca grea si o schimbare a culturii – nu numai in ceea ce priveste calitatea, ci si intregul proces de proiectare si de fabricare a produselor. Certificarea ISO poate fi costisitoare. Noi am creat un sistem prin care ne pastram obiectivul de a mentine cele mai inalte posibil standarde de productie pe primul plan al operatiunilor noastre cotidiene, cu costuri generale minime.”

Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO) a fost infiintata in 1947, fiind in prezent o asociatie de 163 de membri, fiecare dintre acestia reprezentandu-si propria tara. ISO foloseste un sistem de comitete tehnice, subcomitete si grupuri de lucru pentru a dezvolta standarde internationale. Printre cerintele ISO 9001:2008 pentru un sistem de management al calitatii se numara: o serie de proceduri care acopera toate procesele cheie ale afacerii; monitorizarea proceselor pentru a garanta ca ele sunt eficiente; mentinerea unor arhive corespunzatoare; verificarea daca rezultatele au defecte, cu masurile corective potrivite cand este cazul; analizarea regulata a proceselor individuale si a eficacitatii sistemului calitatii in sine; ca si inlesnirea imbunatatirii continue. Auditul a fost efectuat de AQA International.

“Obtinerea acestei certificari iso9001 este inca un exemplu al angajamentului nostru de a furniza clientilor nostri servicii de proiectare si de productie fara concurenta,” a continuat Malasky. “In mediul de afaceri biotehnolgice din ziua de azi, clientii nostri si potentialii nostri clienti vor sa fie siguri ca acele companii cu care lucreaza sunt serioase in privinta mentinerii celor mai bune practici si a oferirii unei calitati si unei valori de neegalat. Aceasta ultima realizare arata de ce devenim fabricantul preferat de comunitatea stiintei vietii.”

AQA are sediul central in Columbia, Carolina de Sud, si birouri in intreaga lume. Infiintata in 1992, AQA este acreditata pentru a certifica organizatiile conform standardelor ISO 9001, AS 9100, AS 9120, AS 9003, ISO 14001, OHSAS 18001, e-Stewards, R2, RIOS si ISO/TS 16949. Pentru mai multe informatii, vizitati www.aqausa.com.

PolyLinks, Inc. are sediul central in Asheville, Carolina de Nord, si se specializeaza in proiectarea si fabricarea dispozitivelor si pieselor din material plastic pentru biotehnologie si stiinta vietii. PolyLinks, Inc. si-a inceput activitatea in 1995. Pentru mai multe informatii, vizitati www.polylinks.net.