31 august 2011. Unitatea medicala PolyOne si-a expus de curand, la unitatea sa de prelucrare din Shanghai, cresterea pe pietele din Asia, care s-a datorat recentei sale certificari conform prestigiosului standard international ISO 13485 pentru calitatea dispozitivelor medicale, anuntand si deschiderea unui nou depozit de distributie si a unei unitati de vanzare in zona comerciala libera Waigaoqiao din Shanghai.

Aceasta inmultire a unitatilor si gama in crestere a compusilor de specialitate pentru ingrijirea sanatatii vor constitui punctul central de interes al companiei in timpul evenimentului Medtec China, care are loc intre 7 si 8 septembrie la Intex Shanghai Exhibition Centre.

Compania a anuntat ca unitatea sa de prelucrare este prima locatie care a obtinut o certificare ISO 13485 printre celelalte unitati nord-americane si europene cu activitati similare din China, aceasta fiind cea de-a patra certificare de acest fel obtinuta de PolyOne la nivel global.

In cadrul expozitiei, compania va anunta ca solutiile sale radioopace si de sondare a canalelor sunt disponibile de acum inainte clientilor din Asia prin intermediul sucursalei sale, NEU Specialty Materials. Au fost anuntate si noi evolutii atat in portfoliile Geon HC si OnColor HC Plus, ambele disponibile in prezent in Asia. Pentru mai multe informatii, vizitati www.polyone.com/en-us.