O filiala MAPEI, distinsa cu certificarea ISO 9001:2008 pentru sistemul de management al calitatii

Emiratele Arabe Unite. 21 iunie 2012. MAPEI, lider global in productia de adezivi, materiale izolatoare si produse chimice pentru constructii, a anuntat astazi ca Innovative Building Solutions LLC (IBS-MAPEI), filiala sa din Emiratele Arabe Unite, a fost distinsa de curand cu certificarea ISO 9001:2008, standardul international pentru sistemele de management al calitatii.

Certificarea a fost acordata de Certiquality Italy, care a efectuat un audit extern independent pentru a confirma ca IBS-MAPEI indeplineste cerintele si este in conformitate cu standardul ISO 9001:2008.

MAPEI a mai dezvaluit ca sistemul de management al calitatii (SMC) recent certificat a fost pus la punct in mod special pentru IBS LLC, ceea ce le ofera clientilor asigurari in privinta calitatii proceselor implicate, de la conceperea si dezvoltarea produselor pana la productia in masa, vanzari, livrare si suport tehnic.

Christopher Lacey, director de calitate la MAPEI, a declarat cu aceasta ocazie:

“Suntem de parere ca certificarea ISO ne demonstreaza clar eforturile continue de a ne imbunatati performanta si de a satisface in mod optim nevoile clientilor, pe langa angajamentul nostru intransigent fata de calitate si excelenta ca pietre de temelie pentru planurile noastre de crestere pe piata din Emirate si pe alte piete internationale. Mai mult decat atat, certificarea intregeste strategia companiei de a promova imbunatatirea continua, prin care toti angajatii sunt autorizati sa contribuie si sa aiba ocazia de a ne arata propunerile lor si de a ne oferi sugestii care sa conduca la imbunatatirea intregii organizatii.”

“Toate filialele mondiale MAPEI adopta acelasi principiu de baza in elaborarea unui sistem cuprinzator de management al calitatii, care este confirmat independent de organisme de certificare cu reputatie. ISO 9001:2008 este modul nostru de a ne asigura clientii ca MAPEI va continua sa furnizeze produse si servicii inovatoare, bazate pe valoare, care depasesc asteptarile clientilor,” a adaugat Lacey.

Procesul de certificare a constat intr-un proiect de 24 de luni, care a implicat toate departamentele si toti angajatii de la IBS MAPEI, proiect care a realizat o identificare detaliata a proceselor interne si a implementarii procedurilor, a instructiunilor de lucru, rezultand diagrame prin care s-a asigurat coerenta numeroaselor activitati comune si repetitive. MAPEI si-a instruit angajatii cu privire la calitatea proceselor si procedurilor, care au fost ulterior verificate si auditate de auditori interni si externi.

MAPEI ofera o gama completa de adezivi si materiale izolatoare pentru montarea unor finisaje ceramice, de piatra, de lemn sau PVC. Compania a fost implicata in unele dintre cele mai dificile proiecte de constructii din Emiratele Arabe Unite, cum ar fi hotelul Armani din Burj Khalifa, hotelul Palatul Emiratelor, Marea Moschee, complexul Qasr El Sarab, hotelul Atlantis din Palm Jumeirah, Burj Al Arab, Ferrari World si terminalele 1, 2 si 3 ale Aeroportului International din Dubai. MAPEI si-a mutat de curand birourile in Dubai Investment Park (DIP), unde compania detine o unitate de productie de 40000 m². Pentru mai multe informatii, vizitati www.mapei.com.