Laboratory Testing Inc. isi reinnoieste si isi extinde acreditarea ISO/IEC 17025:2005 primita de la A2LA

29 iunie 2011. Hatfield, Pennsylvania. Laboratory Testing Inc. (LTI) a fost reaprobat de Asociatia Americana pentru Acreditarile Laboratoarelor (American Association for Laboratory Accreditation – A2LA). Acreditarea reinnoita (recertificare iso 17025) include urmatoarele servicii:

• Testarea si inspectia dimensionala;
• Calibrarea dimensionala a unei game largi de standarde si de instrumente de masura;
• Calibrarea presiunii, rasucirii, fortei si masei;
• Recalibrarea suprafetelor plate, comparatorilor optici, cantarelor, aparatelor de testare a duritatii, microscoapelor si mecanismelor de testare.

Pe langa reinnoirea acreditarii, domeniul a fost extins pentru a acoperi calibrarea electrica si la temperatura, ca si masurarea uniformitatii diverselor cuptoare, masurare efectuata la LTI si pe teren.

Certificatul ISO 17025 de acreditare emis de A2LA recunoaste faptul ca LTI este in conformitate cu standardul recunoscut international ISO 17025 : 2005 – “Cerinte generale privind competenta laboratoarelor de testare si de calibrare”. Acest laborator indeplineste si cerintele ANSI/NCSL Z540-1-1994, ca si orice alte cerinte suplimentare din domeniul calibrarii.

Laboratory Testing Inc. a primit prima acreditare din partea A2LA pentru testarea dimensionala in 1989 si pentru serviciile de calibrare in 2001. Certificatul actual de acreditare este valabil pana pe 31 martie 2013. Acesta poate fi consultat pe site-ul LTI, la adresa http://www.labtesting.com/quality-accreditations.php.

Despre Laboratory Testing Inc.
Laboratory Testing Inc. din Hatfield, Pennsylvania este un laborator independent infiintat in 1984. Compania este specializata in testarea metalelor, analiza materialelor, servicii de calibrare, inspectia dimensionala, raportarea certificata a rezultatelor etc. Laboratorul este acreditat ISO/IEC 17025 de catre PRI/Nadcap si A2LA, in conformitate cu ISO 9001 si ISO 13485. Vizitati http://www.labtesting.com pentru mai multe informatii despre serviciile si acreditarile LTI. sursa: www.sbwire.com