Mornay Mutuelle isi reinnoieste certificarea ISO 9001 pentru inca trei ani

10 iulie 2011. Certificarea ISO 9001 privind asigurarea si gestionarea contractelor de economii pentru persoane fizice sau juridice a fost obtinuta de Mornay Mutuelle pentru prima data in martie 2008, ea putand fi reinnoita din trei in trei ani.

Aceasta recertificare ISO 9001 atesta calitatea procedurilor din organizatie. Mornay Mutuelle, care numara 35 de colaboratori, si-a dezvoltat un ansamblu de bune practici care ii permit sa raspunda intr-o maniera satisfacatoare asteptarilor clientilor, angajatilor si partenerilor. Mornay Mutuelle culege, intr-adevar, roadele politicii sale privind calitatea, avand un numar de aderenti in crestere cu 12% in 2010 si o suma a cotizatiilor depasind 50 de milioane de euro, fata de 41 de milioane de euro in 2008.

Grupul Mornay Mutuelle, infiintat in urma cu 40 de ani, protejeaza peste 60000 de aderenti in Franta, specializandu-se fonduri mutuale pentru intreprinderi si a lansat de curand Mornay Pass Santé, un fond mutual destinat persoanelor fizice.

Atenta si receptiva la asteptarile aderentilor sai, Mornay Mutuelle mizeaza intotdeauna pe calitatea serviciilor sale. Certificarea ISO 9001 demonstreaza ca este vorba despre un grup de protectie sociala de referinta.

Vizitati www.mornaymutuelle.com pentru mai multe informatii.