Un furnizor de cauciuc reciclat din New jersey obtine recertificarea ISO 9001:2008

5 august 2011. Long Branch, New jersey. Furnizorul de cauciuc reciclat Monmouth Rubber & Plastics Corp. a obtinut recertificare ISO 9001 : 2008.

“Este o senzatie extrem de agreabila, deoarece aceasta certificare ne este decernata de SGS, unul dintre cei mai mari reprezentanti ISO din intreaga lume,” a spus presedintele companiei, John M. Bonforte Jr.

“Nu exista scurtaturi cand vine vorba despre ISO. Standardele ofera un limbaj universal al calitatii si al fiabilitatii. Clientii stiu ca o companie care adopa ISO adera la proceduri, procese si atentie la detaliile care se repeta frecvent.”

Recertificarea e la fel de interesanta, potrivit spuselor lui Bonforte, deoarece serveste ca prolog unei extinderi de mari proportii a companiei Monmouth, care fabrica si distribuie o larga gama de materiale plastice spongioase cu celule inchise, pe langa produsele sale Bondaflex din cauciuc reciclat.

“O declaratie completa privind extinderea companiei este asteptata in aceasta toamna,” a adaugat Bonforte.

Fondatorul companiei, John M. Bonforte Sr., a spus ca decizia originala de a obtine certificarea ISO a fost luata tinand cont de motivatia citata adeseori de alti fabricanti.

In timp ce multe companii sunt in urmarirea ISO ca o cale de a castiga oportunitati de afaceri cu fabricantii de automobile, Monmouth si-a dorit sa obtina un avantaj diferit.

“Intr-o companie mica, in care ne simtim ca intr-o mare familie, este uneori greu pentru proprietar sa insufle, sa inspire sau sa impuna disciplina necesara,” a explicat Bonforte Sr. “Insa ISO ofera o viziune diferita asupra a ceea ce ar trebui sa insemne disciplina intr-o companie.”

“Cand se adera la standardele ISO, toata lumea canta pe aceeasi partitura, scrisa de o terta parte care vorbeste cu autoritate si fara partinire,” a mai spus el.

“Certificarea ISO ne-a schimbat toate aspectele afacerii,” a concluzionat Bonforte Jr. De fapt, Monmouth a devenit atat de angajat in directia standardelor internationale, incat a invitat un auditor independent ISO, pe Rick Casswell, sa viziteze compania lunar si sa ofere feedback despre succesul Monmouth in aderarea la standarde.

Vizitati site-ul companiei la adresa http://www.rubberplastics.com/products.htm pentru a afla mai multe despre produsele Monmouth din materiale plastice spongioase cu celule inchise. Aflati mai multe despre cauciucul reciclat Bondaflex accesand http://www.rubberplastics.com/recycled-rubber.htm.