5 septembrie 2012. Consilierii si agentii independenti imobiliari care alcatuiesc reteaua OptimHome au reusit sa isi reinnoiasca pentru al treilea an consecutiv certificarea ISO 9001:2008 pentru calitatea serviciilor oferite antreprenorilor membri ai retelei.

Acordata de Afnor, organism independent de standardizare si certificare, aceasta distinctie atesta politicile calitatii elaborate de retea in 2010. Acestea pun accentul pe calitatea integrarii consilierilor imobiliari care se alatura retelei, ca si sustinerea acordata lor in timpul activitatii desfasurate in retea.

Deoarece considera ca satisfactia clientilor sai depinde de profesionalismul si de excelenta consilierilor sai imobiliari, reteaua OptimHome si-a pus la punct o oferta completa de instruire initiala si continua. Scopul acestor programe de formare este de a pune la dispozitia consilierilor imobiliari OptimHome toate cunostintele tehnice si de afaceri necesare asigurarii reusitei lor si obtinerii satisfactiei clientilor.

Aceasta dorinta ambitioasa a fost subliniata si de presedintele retelei, Frédéric Pitout, care a declarat: “Reinnoirea certificarii ISO 9001:2008 este rodul unui important efort colectiv care atesta eficacitatea proceselor noastre interne. In plus, aceasta certificare ISO se inscrie perfect in politicile calitatii care plaseaza instruirea consilierilor nostri si satisfactia clientilor lor in centrul preocuparilor noastre. Obiectivul nostru este, de fapt, ca toti consilierii nostri sa poata oferi cel mai inalt nivel al calitatii serviciilor.”

OptimHome aduce pe piata franceza un concept inovator in domeniul imobiliar, fiind o retea de agenti imobiliari independenti, care lucreaza de acasa, in stransa colaborare cu colegii lor de pe plan local si national. Absenta sediului si filialelor in forma fizica ii permite retelei sa isi reduca in mod semnificativ costurile si sa poata investi masiv in comunicare. Pentru mai multe detalii, vizitati www.optimhome.com.