SALTO Systems atinge excelenta fata de mediu, obtinand certificare ISO 14001

28 iunie 2011. Conformandu-se standardului ISO 14001, SALTO Systems este capabil, de acum inainte, sa isi demonstreze angajamentul fata de cerintele legale si de reglementare, prezentandu-se, in acelasi timp, ca o companie cu o gandire avansata, constienta fata de problemele mediului.

Javier Roquero, directorul general al SALTO Systems, spune ca angajatii au depus eforturi serioase in vederea obtinerii acreditarii referitoare la mediu. “Din ziua in care SALTO Systems a inceput programul, tot personalul nostru s-a implicat in el cu nerabdare.”

“Realizarea telului de a face o diferenta in modul in care tratam mediul ne-a dat suficiente motive de a accepta aceasta provocare. Acum, dupa numai 12 luni, putem afirma cu mandrie ca am obtinut aceasta certificare ISO 14001, ceea ce este o implinire fantastica pentru toti cei implicati,” a adaugat el.

Marc Handels, vicepresedinte de marketing si vanzari la SALTO Systems, a comentat: “Castigarea acreditarii ISO 14001 urmand proceduri stricte de evaluare demonsteaza angajamentul si dedicarea noastra catre reducerea impactului SALTO System asupra mediului. La randul ei, aceasta acreditare le ofera clientilor nostri incredere in noi si garantia faptului ca SALTO Systems este o afacere constienta in ceea ce priveste mediul inconjurator.”

“Acesta realizare transforma SALTO Systems intr-una din putinele companii de pe piata noastra care sa fi obtinut atat certificarea ISO 9001 and, cat si certificarea ISO 14001 intr-o perioada atat de scurta de timp,” a conchis Handels.

Primind cu succes certificarea ISO 14001 din partea Registrului Lloyd de Asigurare a Calitatii (LRQA), compania isi doreste in viitor sa isi consolideze standardele privind sustenabilitatea. Integrand procese ambientale si ecologice imbunatatite in deja existentul sau sistem de management, procesele interne si organizatia vor fi consolidate si optimizate ca atare.
Vizitati http://www.saltosystems.com/ pentru a afla mai multe detalii despre companie. sursa: www.industrytoday.co.uk