Sediul din Shanghai al companiei SSOE a castigat certificarea ISO 9001

Shanghai. 30 august 2011. SSOE Group, o companie multinationala de EPCM (Inginerie, Achizitii, Constructii, Management), a anuntat astazi ca a primit certificare ISO 9001 : 2008 pentru locatia sa din Shanghai, China. Aceasta inregistrare acopera sistemul de management al calitatii pentru serviciile de arhitectura, inginerie, achizitii si constructii oferite de companie.

Gordon MacDonald, directorul calitatii la SSOE, a declarat: “ISO 9001:2008 este cea mai actuala si cea mai cuprinzatoare certificare ISO care poate fi acordata unei companii de servicii. Ea ofera cadrul si flexibilitatea de a implementa standarde ale calitatii aplicabile proceselor noastre unice si amprentei noastre globale. Castigarea acestei certificari recunoaste in mod oficial ca sediul nostru din Shanghai, China, are sistemul de management al calitatii de nivel mondial necesar pentru a concura eficient pe piata in continua crestere din China.”

Familia de standarde ISO 9000 reprezinta un consens international asupra bunelor practici de management al calitatii. SSOE a primit prima sa certificare ISO in 1999 pentru divizia sa auto, iar de atunci nu a incetat sa castige diverse certificari pentru intreaga companie.

Avand 23 de sedii in intreaga lume, compania SSOE este recunoscuta pentru succesul adus clientilor sau prin economisirea acestora de timp, probleme si bani. In istoria de peste 60 de ani a companiei,ea si-a castigat reputatia de a furniza solutii de proiecte de calitate in numeroase industrii: alimentara, chimica, energetica, auto, sticla, ingrijirea sanatatii, stiinta si tehnologie. SSOE a dus la bun sfarsit proiecte in peste 30 de tari. Vizitati site-ul companiei, www.ssoe.com, pentru informatii suplimentare despre aceasta.