Sistemul de management al calitatii implementat de Carr Manufacturing Company a fost certificat ISO 9001:2008

Foothill Ranch, California. 11 aprilie 2012. Carr Manufacturing Company, Inc. (CMC) a anuntat de curand ca a fost certificata in conformitate cu standardul international ISO 9001:2008 (n.r. vezi certificare ISO 9001)pentru sistemul sau de management al calitatii (SMC). Compania CMC a fost auditata si certificata de DNV Business Assurance apartinand DNV Certification B.V., un organism de certificare din Olanda.

CMC este unul dintre specialistii in aplicatiile aerospatiale si militare, beneficiind de o experienta de mai multi ani in furnizarea de solutii personalizate de asamblare destinate contractorilor din sectorul apararii.

Unitatea de productie a CMC din Foothill Ranch, certificata ISO 9001, este echipata pentru a indeplini cerintele reglementarilor ITAR (International Traffic in Arms Regulations) si specificatiile standardelor IPC/WHMA-A-620 Class III si MIL-STD-453. CMC lucreaza in stransa colaborare cu clienti din domeniul aerospatial si militar pentru a le permite acestora sa faca din mers schimbari de design si sa dispuna de ansamble finite care pot fi lansate in functie de necesitati.

CMC are sediul in Foothill Ranch, California si este o corporatie specializata in proiectarea si fabricarea de ansamble tehnice standard si personalizate destinate sectoarelor electronic, industrial, medical si militar.

Abordarea sa unica pe piata in privinta fabricarii de produse electronice le ofera producatorilor de echipament original ocazia de a se concentra asupra produselor lor principale si de a se debarasa de alte sarcini de asamblare electro-mecanica. CMC are peste 20 de ani de experienta in proiectarea, fabricarea si furnizarea diverselor solutii de asamblare electro-mecanica destinate pietei producatorilor de echipament original. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul companiei: www.carrmfg.com.