ISO 9001 atesta indeplinirea misiunii companiei – de a influenta atingerea excelentei, calitatii si imbunatatirii eficientei in invatarea limbilor straine

München, Germania. 17 septembrie 2012. Speexx, liderul premiat pentru programele de formare lingvistica online dedicate organizatiilor, a confirmat astazi ca a primit certificarea ISO 9001:2008 pentru solutiile sale de instruire in limbile straine.

ISO 9001:2008 este standardul recunoscut international pentru managementul calitatii din cadrul organizatiilor. Obtinerea certificarii ISO 9001 le demonstreaza clientilor ca Speexx continua sa se dedice calitatii si imbunatatirii eficientei. Standardul de management al calitatii le garanteaza tuturor clientilor Speexx ca vor beneficia de servicii de calitate in mod constant.

In timpul procesului de acreditare, Speexx s-a remarcat in special in ceea ce priveste dezvoltarea profesionala a instructorilor de limbi straine, adaptabilitatea, inovatia si imbunatatirea continua a proceselor.

“Obtinerea certificarii ISO 9001:2008 reprezinta inca un eveniment important pentru organizatia noastra si ne arata angajamentul deplin fata de calitate”, a remarcat Armin Hopp, fondatorul si presedintele Speexx.

“In calitatea noastra de lideri in solutiile de instruire lingvistica online, am acordat dintotdeauna o mare prioritate standardelor din domeniu recunoscute pe plan mondial si am inteles importanta acestora pentru clientii si partenerii nostri. Misiunea noastra este de a ramane o companie certificata ISO si de a ne asigura un management eficient al calitatii si o imbunatatire continua a proceselor in viitor.”

ISO 9001:2008 este cel mai prestigios cadru international al calitatii, fiind utilizat in prezent de peste un milion de organizatii din peste 170 tari din intreaga lume. ISO 9001 stabileste standardul nu numai pentru sistemele de management al calitatii, ci pentru sistemele de management in general.

Familia de standarde ISO 9000 se refera la sistemele de management al calitatii si a fost conceputa pentru a ajuta organizatiile sa poata oferi asigurari despre faptul ca indeplinesc nevoile clientilor si ale partilor interesate, respectand, in acelasi timp, toate reglementarile si legile aplicabile produselor sau serviciilor lor. Standardele internationale sunt publicate de ISO, Organizatia Internationala pentru Standardizare, si sunt disponibile prin intermediul organismelor nationale de standardizare.

Compania dp (digital publishing AG), care a creat solutiile Speexx, ofera cursuri practice de afaceri in cinci limbi: engleza, franceza, germana, italiana si spaniola. Acest serviciu cloud este pus la dispozitie prin intermediul unui portal online securizat care le ofera organizatiilor publice sau private avantaje imediate. Cu peste 7 milioane de utilizatori si 1200 instructori in 80 tari, Speexx este una dintre solutiile software cele mai utilizate in educatie la nivel mondial.

Compania are sedii in München, Londra, Paris, Milano, Madrid, São Paulo si Shanghai. Bucurandu-se de un amplu istoric de obtinere a unor rezultate exceptionale pentru clientii sai, Speexx a primit de-a lungul timpului peste 200 premii si distinctii internationale. Pentru mai multe informatii, vizitati www.speexx.com.