TE Data din Egipt primeste certificatul international al calitatii
5 iulie 2011. Organismul german de certificare TÜVRheinland a acordat liderului furnizarii de servicii internet din Egipt, TE Data, certificatul international al calitatii pentru eforturile sale in domeniul proiectarii, dezvoltarii si furnizarii de servicii de telecomunicatii (vezi certificare iso 9001).

“Aceasta realizare confirma angajamentul companiei de a aplica standardele internationale ale calitatii, ca si interesul sau deosebit de a adopta cele mai bune practici administrative, pe langa acordarea atentiei cuvenite proceselor de inovare si de dezvoltare, ca si furnizarii de cele mai bune servicii clientilor ca parte a eforturilor companiei de a-si demonstra in continuare capacitatea de conducere pe piata de internet si comunicare de date din Egipt,” s-a precizat intr-un comunicat AMEinfo privind anuntarea premiului.

Acesta este unul dintre cele mai prestigioase certificate din lume, a carui obtinere este dorita de multe companii globale.

Azza Turky, presedintele TE Data, a mentionat intr-un comunicat de presa, comentand pe marginea evenimentului”: “Suntem foarte mandri sa primim certificatul international al calitatii ISO 9001/2008. El confirma ca strategia companiei noastre se bazeaza pe imbunatatirea continua a performantei noastre, pe aplicarea sistemelor internationale ale calitatii, oferind, in acelasi timp, servicii inovatoare care acopera nevoile clientilor nostri, fie ei persoane, companii sau institutii.”

Ahmed Ossama, director general al TE Data si vicepresedintele Telecom Egipt, a precizat ca toate locatiile si sucursalele TE Data au facut obiectul unor evaluari si analize riguroase efectuate de organismul german, care este lider in domeniul certificarii standardului ISO 9001/2008. TÜVRheinland este una dintre cele mai mari si mai recunoscute companii din lume in ceea ce priveste evaluarea si administrarea standardelor internationale ale sistemelor calitatii.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul companiei, www.tedata.net. sursa: http://bikyamasr.com