15 septembrie 2011. Preocupata de calitatea serviciilor oferite clientilor sai, compania Tech Data France si-a indeplinit dorinta de a-si extinde domeniul certificarii ISO 9001:2008 si asupra activitatii de returnare de produse din cadrul gamei de servicii oferite clientilor. Promisiunea sa a fost indeplinita: munca si eforturile serviciului clienti au fost recunoscute, iar reputatul organism de certificare ISO Bureau Veritas Certification i-a atribuit companiei un nou certificat care include si aceasta activitate.

Din luna septembrie 2011, certificatul ISO 9001:2008 acopera ansamblul proceselor care contribuie la imbunatatirea satisfactiei clientilor prin cautarea excelentei in executarea prestatiilor urmatoarelor departamente : logistica, integrare, serviciul clienti, resurse umane, informatic si tehnic, in ceea ce priveste fluxul de achizitii si de vanzari.

Infiintata in 1984 sub numele de Softmart, Tech Data France SAS este o filiala a grupului Tech Data Corporation, unul dintre principalii angrosisti de produse microinformatice la nivel mondial si nr.1 la nivel european. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.techdata.fr.
tags: consultanta ISO 9001, managementul calitatii, implementare iso 9001, acreditare