African Travel Concept, primul tur operator din Africa de Sud care primeste certificarea ISO 9001:2008

African Travel Concept este primul tur operator din Africa de Sud care a fost recompensat cu certificarea ISO9001:2008.

Certificarea ISO 9001 se concentreaza pe sistemele de management al calitatii care indeplinesc standarde globale si cauta sa imbunatateasca in mod continuu ansamblul sistemului in beneficiul clientilor, furnizorilor si angajatilor companiei.

Compania African Travel Concept a depasit o multitudine de etape si procese pentru a asigura imbunatatirea continua a prestarilor de servicii, calitatea produselor si satisfactia clientilor.

Prin implicarea tuturor nivelurilor operationale ale organizatiei in procesul de certificare ISO, demersul companiei s-a incununat cu succes. Procesul de imbunatatire continua, element cheie al standardului ISO 9001:2008, este stimulat prin auditurile interne si externe tinute la intervale regulate de timp, in vederea asugurarii celei mai inalte calitati in orice moment.

Documentarea proceselor interne se foloseste pentru realizarea unui proces de evaluare riguros si corect, obiectivul final fiind acela de a indeplini, depasi si imbunatati cele mai inalte niveluri de calitate ale servciilor prestate, conform exigentelor standardului ISO 9001. Rezultatele auditurilor sunt discutate in cadrul sedintelor regulate de revizuire a managementului iar in urma acestora se dezvolta o serie de planuri de actiune.

Certificarea ISO 9001 reprezinta nu o tinta ci un mijloc pentru atingerea dezideratului de calitate, caracteristica care diferentiaza major compania pe o piata concurentiala. bizcommunity.com