Brazilia, 18 octombrie 2012. Tempo USS, unitatea de afaceri Tempo Assist axata pe asistenta specializata, si-a reinnoit certificarea ISO 9001:2008 in urma unui riguros proces de audit realizat de Bureau Veritas Certification Brasil.

ISO 9001:2008 este un standard international care pune la dispozitie cerintele referitoare la un sistem de management al calitatii (SMC), avand ca scop sa ofere avantaje competitive prin intermediul calitatii.

Principiile de baza ale certificarii ISO 9001 sunt: orientarea catre clienti, capacitatea de conducere, implicarea oamenilor, abordarea bazata pe procese, abordarea sistematica a managementului, imbunatatirea continua, abordarea bazata pe fapte in luarea de decizii si relatiile reciproc avantajoase cu furnizorii.

Aceasta realizare este o dovada a faptului ca Tempo Assist isi mentine un sistem de management al calitatii care raspunde cerintelor standardului ISO 9001, imbunatatindu-si continuu eficienta.

“Adoptarea standardelor ISO creste caracterul competitiv al companiei. Aceasta initiativa atesta buna organizare, productivitatea si credibilitatea Tempo USS, atribute tot mai des cerute de clientii nostri”, a explicat o vicepresedintele unitatii, Gibran Marona.

O companie tranzactionata public, Tempo Assist este una dintre cele mai mari companii din Brazilia in ceea ce priveste furnizarea de asigurari de sanatate, de planuri dentare, de ingrijiri calificate, de ingrijiri la domiciliu si de solutii de asistenta medicala. Misiunea Tempo Assist este de a asigura bunastarea clientilor sai, oferindu-le cele mai bune servicii cu ajutorul echipei si partenerilor sai.

Compania este alcatuita dintr-o vasta retea de centre, numarand peste 50000 furnizori de servicii pe intregul teritoriu al Braziliei; acest lucru este posibil datorita unei structuri solide compuse din profesionisti specializati si din sisteme sofisticate, care urmeaza tendintele pietei. Pentru mai multe informatii, vizitati www.tempoassist.com.br.