Baltimore, Maryland. 2 mai 2012. Zentech Manufacturing, Inc., o companie din Baltimore, specializata in proiectarea si fabricarea de ansambluri de circuite imprimate, destinate unei game largi de domenii de aplicatie, a anuntat astazi ca si-a finalizat cu succes auditul de certificare conform standardului ISO 13485. Aceasta inregistrare a companiei (certificare ISO 13485) confirma ca sistemul de management al calitatii implementat de Zentech este in conformitate cu standardul international ISO 13485:2003 Dispozitive medicale โ€“ Sisteme de management al calitatii โ€“ Cerinte pentru scopuri de reglementare.

Evaluarea care a durat trei zile si a fost efectuata de auditorii organismului de certificare NSF International, s-a incheiat astazi cu recomandarea de inregistrare Zentech in lista companiilor certificate ISO 13485. NSF International Strategic Registrations (NSF-ISR) ofera servicii de auditare si certificare a sistemelor de management in conformitate cu standardele acceptate la nivel international pentru asigurarea calitatii in sectorul auto, aerospatial, medical si in industriile producatoare (de exemplu, ISO 9001, ISO 14001, AS9100 etc).

Matt Turpin, presedintele Zentech, a declarat ca finalizarea incununata cu succes a acestui important obiectiv strategic scoate in evidenta angajamentul asumat de Zentech fata de industria dispozitivelor medicale si le ofera producatorilor de echipament o alternativa locala la furnizorii externi.

Zentech Manufacturing, Inc.este un mare producator si proiectant sub contract de produse electronice, specializat in asamblarea automata de mare complexitate (SMT). Zentech pune la dispozitie servicii de asamblare si testare a circuitelor imprimate, ca si servicii de proiectare destinate pietelor aerospatiale, a apararii, medicale si a comunicatiilor. Pentru mai multe informatii, vizitati http://www.zentech.com.